Шашлик з курки з ананасом «гавайська гавань»
На пікніку ви і це блюдо викличе справжній фурор!
Інгредієнти:
Грудки курячі – 2 шт.
Ананас – 1 шт.
Кетчуп – 100 мл
Соус соєвий 100 мл
Сік апельсина – 1 шт.
Корінь імбиру – 5 см
Цукор коричневий – 1 ст. л.
Приготування:
1. Підготуйте інгредієнти.
2. Приготування маринаду:
Змішайте кетчуп, соєвий соус, сік апельсина, цукор. Натріть на дрібній тертці імбир. Все ретельно перемішайте.
3. Куряче філе наріжте шматочками.
4. Змішайте м’ясо з маринадом. Притисніть зверху тарілкою і дайте настоятися 30 хвилин.
5. Нагрійте духовку до 200ᵒС.
Збризніть деко рослинним маслом. Додайте м’ясо на шпажках і ананаси. Приберіть в духовку на 30 хвилин. Не передержите в духовці, інакше шашлик буде сухою.